Here & Locial Hackathon Gaziantep Üniversitesinde



Merhabalar,

Sizlere fikirleriniz ve girişimci yönünüzü pazarlayacağınız güzel bir haberle geldim. Hem bolca eğleneceğiniz hemde kendinizi göstereceğiniz büyük bir fırsat. Detayları inceleyelim.

HERE & Locial Hackathon hayatı kolaylaştıracak konum tabanlı çözümler geliştirmeniz ve dijital teknolojiler oluşturulmasını teşvik etmek amacını taşıyan 24 saat boyunca sürecek olan bir yazılım geliştirme maratonudur. Belirli bir göreve ilişkin olarak birlikte bir ekip olarak çalışmaya istekli, farklı yetenek ve becerilere sahip katılımcılardan ekipler kurulur. HLH, harita servislerini kullanarak mobil uygulama ve ilgili alanlara ilişkin hizmet ve uygulamalar geliştirmek amacıyla öğrenciler, tasarımcılar, geliştiriciler veya pazarlamacılar gibi çok geniş bir profil yelpazesine hitap eden bir yarışmadır.

HLH 2019; Locial, Gaziantep Üniversitesi, HERE, Amazon ve THY ortaklığıyla organize edilmektedir. Hackathon katılımcıları Türk Hava Yolları ve HERE tarafından sunulacak servisler ve veri setlerinin yanı sıra, farklı sektörlerden API sağlayıcı paydaşların servislerini de kullanarak hayatı kolaylaştıracak yenilikçi uygulamalar geliştireceklerdir. Bunu yaparken Hackathon katılımcıları yapay zeka, nesnelerin interneti, büyük veri, sanal ve artırılmış gerçeklik, blockchain ve biyometri gibi yeni ve yükselen teknolojileri kullanacaklardır.

Hackathon’da 1.’ye 10.000 TL, 2.’ye 7.000 TL ve 3.’ye 3.000 TL verilecektir. Bu ödüllere ek olarak 1 yıllık inkübasyon ve yatırımcı sunumu ilk 3’e verilecektir. Bu etkinliğe başvurmak için tıklayınız.


iyi kodlamalar..






Ücretsiz PHP Eğitimi Bölüm 2 : Ders 1: Değişkenler

Merhaba Arkadaşlar,     Bugün sizlerle bölüm 2 ye geçiyoruz. Bu dersimizde Php 'nin temellerini öğreneceğiz. Takıldığınız noktalarda sor...

En Çok Okunanlar