Bilişimci Bayanlar Ankara'da

     Devextreme konularını hızlı bir şekilde yayınlamak adına çalışmalarım devam etmekte fakat gündemde ki konulardan uzak kalmak olmaz. Bugün sizlerle Ankara'da tüm bilişimcilerin katılacağı konferanstan bahsetmek istiyorum.
   
     BilWiC tarafından ACM Ankara Celebration of Women in Computing adında bilişimde kadın-erkek eşitliğini savunan bir etkinlik düzenliyor. Daha önceden birden fazla ülkede düzenlenen etkinlik ilk defa Türkiye'de düzelenecek. Dünya genelinde varolan kadınlar bu işi yapamaz algısını yıkacağını düşündüğüm bu etkinlikte üst düzey kadın konuşmacılar yer alacak.(ACM-W Avrupa Başkanı Reyyan Ayfer, Microsoft Türkiye Kurumsal İşler Müdürü Aslı Arbel ve Microsoft Türkiye Teknik Hesap Yöneticisi Ayşe Tartan Özocak, Google Kıdemli Analitik Lider Gülşah Yılmaz ile TAV Havalimanları Holding CIO Binnur Güleryüz Onaran) Türkiye'de düzenlenecek olması hevesi kırılmış bilişim öğrencilerine çok iyi gelecek.

      Kimler katılabilir peki sadece ögrenciler değil tabiki bilişim dünyasına ilgi duyan veya doğrudan bu alanla ilgili olan herkes orada olacak.  11 - 12  Mart 2017'de  Microsoft sponsorluğu ile Ankara MEB Şura Salonu’nda düzenlenecek.  2 gün sürecek olan etkinlikte bilet fiyatları 20 tl ve konaklama için de 70 tl alıncaktır. Otel ile konferans salonu arasında ulaşım organizasyon tarafından karşılanacak olmasıda gösteriyor ki herşey düşünülmüş. Detaylı bilgi için tıklayınız. 


Ücretsiz PHP Eğitimi Bölüm 2 : Ders 1: Değişkenler

Merhaba Arkadaşlar,     Bugün sizlerle bölüm 2 ye geçiyoruz. Bu dersimizde Php 'nin temellerini öğreneceğiz. Takıldığınız noktalarda sor...

En Çok Okunanlar